ua en ru

Інвестиційний аналітик Іґнас Юрконіс дасть оцінку активам Amic

Мережа австрійських АЗС AMIC Energy залучила американського інвестиційного аналітика Ігнаса Юрконіс для оцінки і розвитку нових активів у Східній Європі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії AMIC.

Генеральний директор AMIC Energy Management GmbH Гюнтер Майєр впевнений, що Іґнас Юрконіс з його професійним досвідом допоможе компанії зміцнити позиції АМІК у країнах присутності і дозволить виробити ефективну стратегію для залучення нових інвестицій та розширення мережі АЗС в Європі.

Сам Іґнас Юрконіс зазначив, що на момент завершення свого попереднього трудового контракту, він розглядав відразу кілька пропозицій, але зупинився на проекті AMIC, так як побачив у ньому найбільший потенціал.

"У AMIC Energy є всі шанси сформувати хороший інвестиційний портфель, який принесе дохід і завоює вагому частку ринку в Центральній і Східній Європі", - упевнений аналітик.

Як заявили в центральному офісі АМІК, Іґнас Юрконіс може увійти до складу топ-менеджменту компанії, але офіційних заяв з цього приводу поки немає.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, AMIC Energy Management GmbH належить австрійським інвесторам Клецль-Норберг Йоханнесу, Кунцю Манфредові і Зернецу Найнцу, які викупили у нафтотрейдера "Лукойл" 100% акцій у Латвії, Литві, Польщі та Україні. Загальний актив компанії налічує близько 500 автозаправок і 10 нафтобаз у вищеперелічених країнах, які тепер працюють під брендом AMIC Energy.