ua en ru

компанія мільярдера Аднана Кивана встановила новий рекорд в Україні: 10 житлових комплексів за 10 місяців

компанія мільярдера Аднана Кивана встановила новий рекорд в Україні: 10 житлових комплексів за 10 місяців

Компанія "Kadorr Group", відома високою якістю виконання робіт і відповідальністю перед інвесторами, встановила новий рекорд за темпами будівництва – за 10 місяців здані 10 житлових комплексів.

компанія мільярдера Аднана Кивана встановила новий рекорд в Україні: 10 житлових комплексів за 10 місяцівНовий 10й в цьому році житловий комплекс "26 Перлина" в курортному районі Одеси на вулиці Генуезській урочисто відкрили 29 вересня. На церемонії був присутній генеральний інвестор "Kadorr Group", мільярдер Аднан Киван.

компанія мільярдера Аднана Кивана встановила новий рекорд в Україні: 10 житлових комплексів за 10 місяців

"Ми виконуємо свої зобов'язання перед Богом, перед нашою совістю і перед людьми. І у нас виходить краще за інших. Безумовно ми номер один за кількістю та якістю квартир. Крім цього, у нас найнижчі тарифи на обслуговування будинку. Опалення у нас вже який рік дешевше, ніж де б то не було в Одесі. Ми створили розумну і економну систему опалення. При цьому, у нас найкраще обслуговування з точки зору безпеки, чистоти і комфорту проживання", - заявив Аднан Киван.

компанія мільярдера Аднана Кивана встановила новий рекорд в Україні: 10 житлових комплексів за 10 місяцівНа будівельному ринку України і Одеси зокрема зараз працюють десятки різних будівельних компаній, які заманюють покупців нерухомості рекламою зі знижками та вигідними пропозиціями. Компанія "Kadorr Group" виділяється на їх фоні, оскільки за час роботи завоювала репутацію стабільного забудовника, який ще жодного разу не підвів вкладників. В останні роки багато "Перлини" від "Кadorr" були здані раніше заявленого терміну.

компанія мільярдера Аднана Кивана встановила новий рекорд в Україні: 10 житлових комплексів за 10 місяців"10 житлових комплексів за 10 місяців! У 2018-му році "Kadorr Group" зробила величезний ривок у розвитку будівельного ринку. Це стало рекордом для всієї України, ми - лідери серед девелоперських компаній в Україні за кількістю зданих в експлуатацію житлових комплексів в цьому році. На півдні країни ми на 80% здали більше від нашого найближчого конкурента. Компанія не просто на першому місці, "Kadorr Group" взяла перші 10 місць!", - заявив голова правління Ради директорів компанії "Kadorr Group", Руслан Киван.

компанія мільярдера Аднана Кивана встановила новий рекорд в Україні: 10 житлових комплексів за 10 місяцівВідзначимо, що "Kadorr Group" вже не в перший раз завойовує високі титули. У 2017-му році Міністерство регіонального розвитку України вручило компанії державну нагороду за "кращий житловий будинок України". Ним стала "15 Перлина" побудована в Одесі на вул. Архітекторської.

компанія мільярдера Аднана Кивана встановила новий рекорд в Україні: 10 житлових комплексів за 10 місяцівВсі будинки від "Kadorr Group об'єднує загальна концепція компанії – вони обладнані сучасними швидкісними ліфтами, смарт-системами пожежної безпеки, будинки під цілодобовою охороною і відеоспостереженням, поруч облаштовані дитячі майданчики і підземні або багаторівневі паркінги.