ua en ru

Інвестиції СКМ в основні засоби в I кварталі склали 5,05 млрд грн

Інвестиції СКМ в модернізацію та придбання основних засобів за I квартал 2012 р. склали близько 5,05 млрд грн, передає прес-служба компанії.

Соціальні інвестиції групи СКМ за звітний період склали 1,23 млрд грн.

"Пріоритетними напрямками для інвестування стали безпека праці та охорона навколишнього середовища, на які СКМ було направлено близько 444,9 і 651,55 млн грн відповідно. Крім того, у звітному кварталі група інвестувала 128,8 млн на соціальні програми для працівників і жителів регіонів присутності групи, а також у проекти з розвитку бізнес-середовища", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, інвестиції групи СКМ в розвиток своїх підприємств в 2011 р. збільшилися на 70,8% - до 15,163 млрд грн.

До групи СКМ входять компанії "Метінвест" і ДТЕК, ПУМБ і "Ренесанс Капітал -", АСКА і аска-життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа група "Україна" і видавничий холдинг "Сегодня Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), "Український Рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), "Український аптечний холдинг", машинобудівний холдинг "Гірничі машини", транспортний холдинг "Портинвест" та інші.