ua en ru

"Інтертелеком" продав мережу в Криму

"Інтертелеком" продав мережу в Криму Фото: "Інтертелеком" продав мережу в Криму

Здійснено продаж майна вартістю близько 1,5 млн доларів

Український оператор "Інтертелеком" продав мережу CDMA на території Кримського півострова. Відповідна інформація розміщена на сайті компанії.

"На сьогоднішній день підписано договір з башкирським підприємством і здійснено продаж майна та обладнання мережі за балансовою вартістю на суму близько 1,5 мільйонів доларів. Проданий сегмент мережі на момент завершення роботи складався з 100 базових станцій і транспортної мережі, що забезпечує їх включення в центр управління і комутації в Одесі", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що 18 травня 2015 р. "Інтертелеком" відключив сегмент телекомунікаційної мережі на території Криму і Севастополя від центру управління та комутації, розташованого в Одесі, у зв'язку з неможливістю надання послуг з незалежних від оператора обставинам.

"Повідомлення деяких ЗМІ про відновлення роботи української компанії "Інтертелеком" в Криму не відповідають дійсності і, очевидно, викликані плутаниною з не має до нас відношення однойменною підприємством в Криму", - заявив директор департаменту маркетингу і продажів Владислав Шульга.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Інтертелеком" припинив роботу в Криму.