ua en ru

Інтернет-холдинг Allegro Group закриває сервіс emarket.ua

Найбільший гравець на ринку інтернет-классифайдів Allegro Group об'єднує два найпопулярніших своїх активи: slando.ua і emarket.ua, повідомили виданню "Комерсант-Україна" у компанії. У результаті останній ресурс буде закритий, а 1,96 млн його користувачів будуть перереєстровані на Slando.

"Користувачі зможуть зайти в свій акаунт з тим же паролем, який використовували на Emarket. Всі їх оголошення будуть перенесені на Slando", - розповідає директор Slando Андрій Добринін.

Allegro Group - підрозділ південно-африканського медіахолдингу Naspers - працює в Україні з 2007 р. Крім Slando і Emarket, компанія управляє інтернет-аукціоном aukro.ua, каталогом товарів і послуг prom.ua, системою порівняння цін на товари в інтернет-магазинах Vcene.ua, платіжним сервісом PayU.ua, онлайновим шопінг-клубом ModnaKasta.ua і ще одним сервісом оголошень ria.ua. Займає третє місце серед інтернет-холдингів за охопленням аудиторії (39% у вересні) за версією bigmir.net.

Slando - більш популярний і впізнаваний проект, ніж Emarket, пояснюють закриття в Allegro Group. У рейтингу bigmir.netу категорії "Товари і послуги" ресурси займають відповідно перше і друге місце з місячної аудиторією 7,6 млн і 5,7 млн відвідувачів. Правда, за даними панелі Gemius.Audience, відвідуваність ресурсів значно нижче - 2,1 млн і 1,3 млн користувачів в липні.

Читайте також: Російський "Яндекс" запускає власний інтернет-браузер