ua en ru

International Hospitality Conference: створюйте завтра вже сьогодні

International Hospitality Conference: створюйте завтра вже сьогодні

17 лютого 2018 року в InterСontinental Kyiv Hotel відбудеться головна подія готельної індустрії міжнародного масштабу - International Hospitality Conference. Більше 300 гравців готельного ринку з України та 21 країн Європи зберуться для того, щоб визначити актуальні тренди індустрії і зрозуміти, як їх використовувати для розвитку свого готелю.

Цього року головною темою конференції стане майбутнє готельної індустрії, а саме її розвиток у найближче десятиліття. Експерти International Hospitality Conference поділяться з учасниками конференції своїм досвідом і знаннями, а також розкажуть про концепції, технології майбутнього та про те, які готелі будуть обирати гості в наступні 7-10 років.

На International Hospitality Conference 2018 буде представлена ​​актуальна статистика і аналітика ринку, дані про прибутковість і інші ключові показники готелів в Україні та Європі, прогнози і перспективи розвитку індустрії, інформація про нові сервіси та підходи до управління бізнесом, які сприятимуть залученню гостей в найближчому майбутньому .

Разом з запрошеними спікерами учасники заходу сформують портрет гостя 2025 року, а також поговорять про те, які інструменти використовувати для залучення його уваги. Експерти галузі та успішні власники готельних мереж з міжнародним досвідом управління бізнесом розкажуть про концепцію готелів майбутнього: їх менеджмент і кухню, архітектуру і дизайн, а також про предмети інтер'єру та послуги сервісу, від яких позбавляються прогресивні готелі.

Серед запрошених експертів International Hospitality Conference 2018 представники компаній-лідерів індустрії в різних напрямках, а саме:

  • Денніс Спітра, керівник напрямку розвитку бізнесу, STR Global, Європа.
  • Філіп Хан, віце-президент з продажу і операційної діяльності компанії Trust you, Німеччина.
  • Магді Атталла, регіональний директор BHMS Business & Hotel Management School, Швейцарія.
  • Джеймс Ділли, глава відділу гостинності та дизайну інтер'єру, jestico +whiles, Великобританія.
  • Люк Гесврет, старший віце-президент з продажу, маркетингу та програми лояльності в Східній Європі, AccorHotel, Франція.
  • Марта Хенкок, ревенью менеджмент директор по Східній Європі, AccorHotel, Польща.
  • Ерве Бурдон, виконавчий шеф-кухар Miramar La Cigale Hôtel Thalasso & Spa FERRANDI, Франція.
  • Олена Железняк, директор з розвитку ReviewPro, Іспанія.
  • Томас Бангерт, генеральний директор The Bangert Consultancy. Виступить від імені компаній travel audience (входить до складу Amadeus), як директор з глобальних продажів і маркетингу, а також Pearlshare, в якості радника правління.

Модератор конференції - Ірина Седлецька, генеральний директор мережі готелів Premier Hotels and Resorts, Україна.

Особливістю International Hospitality Conference 2018 стане Business speed networking, головна мета якого - познайомити учасників конференції з колегами і потенційними партнерами за мінімальний час. Професійно організоване коротке знайомство допоможе учасникам заходу визначити, з ким вони могли б продовжити ділове спілкування під час конференції або призначити зустріч пізніше.

Організатор International Hospitality Conference - Клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero, заснований в 2009 році. Місія клубу - сталий розвиток країни через гостинність. З цією метою компанія проводить Міжнародний барний фестиваль BAROMETER International Bar Show, Міжнародний саміт шеф-кухарів і рестораторів Creative Chefs Summit, Міжнародний форум ресторанного франчайзингу FranchiThink, Національну ресторанну премію СІЛЬ і Міжнародну премію гостинності International Hospitality Awards.