ua en ru

"Інтер" отримав рекордний виторг від квитків на матч з "Ювентусом"

"Інтер" отримав рекордний виторг від квитків на матч з "Ювентусом" Фото: стадіон "Сан Сіро" (inter.it)

Доходи від продажу квитків перевищили 5 млн євро

"Інтер" продав усі квитки на домашній матч 35 туру чемпіонату Італії проти "Ювентуса". Як повідомляється у Twitter клубу, доходи від продажу квитків перевищили 5 млн євро, що є рекордною виручкою в історії матчів Серії А.

"Продано 78 328 квитків на гру з "Ювентусом". Клуб виручив понад п'ять мільйонів євро, що є абсолютним рекордом для італійського футболу", - йдеться в повідомленні "чорно-синіх".

Майбутній матч матиме вкрай важливе значення для обох команд. "Інтер" веде боротьбу за потрапляння в зону Ліги чемпіонів, маючи в активі 66 очок і відстаючи на одне очко від "Роми" і "Лаціо" за 4 тури до кінця.

"Ювентус" з 85 очками веде боротьбу за Скудетто з "Наполі", випереджаючи суперника на 1 бал.

Зазначимо, що "Наполі" також продав усі квитки на гостьову гру з "Фіорентиною". Неаполітанці отримали 2,4 тисячі квитків, які були моментально розпродані ще 23 квітня менш, ніж за годину.

Матч "Інтер" - "Ювентус" відбудеться в суботу, 28 квітня і розпочнеться о 21:45 за київським часом. Поєдинок "Фіорентина" - "Наполі" пройде на наступний день, початок - о 19:00 за Києвом.

Нагадаємо, "Барселона" в одному кроці від титулу чемпіона іспанської ліги після того, як "Атлетіко" Мадрид в матчі 33 туру Ла Ліги несподівано програв "Реал Сосьєдад" (3:0).