ua en ru

Інститут Горшеніна проведе Національний експертний форум 12 жовтня в Києві

Інститут Горшеніна проведе Національний експертний форум 12 жовтня в Києві Інститут Горшеніна проведе Національний експертний форум

12 жовтня 2016 року в Києві, у конференц-залі бізнес-центру «Парус» (вул. Мечникова, 2) відбудеться VI Національний Експертний Форум, засновником і організатором якого виступає Інститут Горшеніна. Про це повідомляє видання "Лівий берег".

Національний Експертний Форум – один з провідних українських дискусійних майданчиків, на якому українські та закордонні державні чиновники, політики, бізнесмени та експерти обговорюють ключові питання порядку денного, презентують бачення вирішення актуальних проблем і дають свій прогноз розвитку суспільно-політичної та економічної ситуації в Україні.

Генеральним спонсором VI Національного Експертного Форуму виступила компанія ДТЕК, інформаційний партнер – LB.ua, генеральний телевізійний партнер – Еспресо ТБ, ексклюзивні інформаційні партнери - Телеканал 24 і Радіо 24, інформаційні партнери – РБК-Україна, УНІАН.

З програмою VI Національного Експертного Форуму можна ознайомитися на сайті видання "Лівий берег".

Гостьова реєстрація на VI Національний Експертний Форум розпочнеться у понеділок, 3 жовтня 2016. На сайті LB.ua, а також на сайтах інформаційних спонсорів НЕФ, буде доступна форма для онлайн-реєстрації.

Наголошується, що у зв'язку з великою кількістю учасників і обмеженою кількістю місць оргкомітет VI Національного Експертного Форуму буде надавати пріоритетне право участі у Форумі в якості гостей для працівників центральних органів державної влади, представників комерційних компаній і організацій.