ua en ru

Instagram представив додаток для Windows Phone

Instagram випустив новий додаток для Windows Phone. Про це повідомляється в блозі компанії.

Instagram випустив новий додаток для Windows Phone. Про це повідомляється в блозі компанії.

"Ми звернули увагу на появу нової мобільної платформи Windows Phone, яку прийняли десятки мільйонів людей по всьому світу. Наша місія - дати кожному можливість зберегти і поділитися моментами з навколишнього життя, тому наша команда працює над тим, щоб Instagram Windows Phone була доступна всім", - йдеться в повідомленні компанії.

У компанії заявляють, що хотіли зробити Instagram доступним для людей з Windows Phone як можна швидше, тому зосередили зусилля на створенні нових компонентів Instagram і програма буде розвиватися надалі.

Зазначимо, що наприкінці жовтня анонсувалося поява Instagram на Windows Phone. На Windows Phone є "неофіційні" клієнти, які дозволяють працювати з Instagram, - наприклад, 6tag. Він підтримує фото, відео фільтри і дозволяє створювати колажі (функція, якої немає в "вихідному" Instagram).

Instagram діє з 2010 р. і об'єднує понад 150 мільйонів користувачів. Сервіс призначався для публікації фотографій, але з літа 2013 р. туди можна завантажувати і відеоролики.

Перший час Instagram працював тільки на iOS. У 2012 р. вийшло додаток для Android, після чого різко зросла аудиторія сервісу. У тому ж році компанія Facebook придбала Instagram за 1 млрд дол.

Вихід Instagram на Windows Phone активно лобіювали Microsoft і Nokia. Фінська компанія випускає смартфони на Windows Phone, одна з головних особливостей яких - якісна фотокамера.