ua en ru

За повернення викраденого начальника департаменту УЗ обіцяють 100 тис. доларів

За повернення викраденого начальника департаменту УЗ обіцяють 100 тис. доларів

За інформацію про місцезнаходження викраденого начальника департаменту енергопостачання "Укрзалізниці" (УЗ) Валерія Людмирського обіцяють 100 тис. доларів. Відповідне звернення на своєму сайті опублікувала дослідницька та консалтингова організація "Центр досліджень енергетики".

"Вчора, 18.07.2016 р. близько 21.00 по вул. Кудряшова,16 (Солом'янський район) під час прогулянки з собакою, біля свого будинку було викрадено начальника департаменту енергопостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського. Невідомі особи в масках з автоматичною зброєю напали на Валерія Людмирського, застрелили його собаку, а самого Валерія вивезли в невідомому напрямку на мінівені світлого кольору з підробними номерами", - зазначається у зверненні.


Організація додає, що на місці подій працює слідчо-оперативна група поліції, також по місту Києву оголошено план "Перехоплення".

"Друзі, колеги та близькі Валерія Людмирського пов’язують це зухвале викрадення з його професійною діяльністю в ПАТ "Укрзалізниця". Начальник департаменту інформаційної політики та зв'язків із суспільством ПАТ "Укрзалізниця" Данило Ваховський також пов’язує це викрадення з професійною діяльністю Валерія Людмирського: "Оскільки електропостачання "Укрзалізниці" - це багатомільйонні контракти, в яких часто зацікавлені компанії, які мають зв'язки в кримінальних колах...", - йдеться у повідомлення.

Валерій Маркович Людмирський походить з династії залізничників та все своє життя працює в "Укрзалізниці". Почесний залізничник України. Має чітку та виважену життєву позицію щодо реформування та розвитку компанії. Його як професійну особу знає все енергетичне співтовариство.

"Ми звертаємось до всіх, хто може допомогти повернути Валерія Людмирського. Друзі та рідні готові виплатити винагороду у розмірі 100 тисяч доларів за повернення Валерія Людмирьского живим!", - резюмується у зверненні.

"Конфіденційність гарантуємо (098) 089 25 69", - додали автори.