ua en ru

Інформація про одержання хабара заступником міністра аграрної політики не відповідає дійсності, - прес-служба Мінагрополітики

Прес-служба Міністерства аграрної політики і продовольства України заявляє, що факти та оцінки, які викладені у статті "Міністерство агарного хабарництва" в газеті "Дзеркало тижня. Україна" №8 від 1 березня 2013 р. не відповідають дійсності, мають упереджений характер та цілеспрямовано дискредитують діяльність відомство. Відповідну заяву сьогодні розповсюдила прес-служба Мінагрополітики.

Прес-служба наголошує, що при підготовці опублікованого матеріалу ні автор статті, ні редакція газети не звертались до Мінагрополітики для отримання компетентних коментарів та офіційної позиції відомства щодо порушеної в статті теми.

"Натомість інформація автором подається упереджено та тенденційно, без відповідного підтвердження компетентними органами, в тому числі правоохоронними, та без висвітлення думки й оцінки аграрних експертів та авторитетних фахівців галузі. Прес-служба заявляє, що цій інформації буде дана належна юридична оцінка із залученням компетентних органів", - сказано у заяві

Нагадаємо, у статі "Міністерство агарного хабарництва"в сьогоднішньому випуску "Дзеркало тижня. Україна" повідомлялось, що заступник міністра аграрної політики і продовольства України, керівник апарату Мінагрополітики Михайло Чужмир був затриманий при отриманні хабара.

Читайте також: Заступник міністра аграрної політики Чужмир затриманий при отриманні хабара