ua en ru

Інформація про мінування фабрики Roshen у Києві не підтвердилася

Інформація про мінування фабрики Roshen у Києві не підтвердилася Фото: інформація про мінування фабрики Roshen у Києві виявилася хибною

Поліція перевірила близько 8 га території та евакуювала 520 робітників

Інформація про мінування фабрики Roshen у Києві не підтвердилася. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

"Працівники поліції перевірили близько восьми гектарів території та евакуювали 520 робітників. Жодних вибухових речовин не виявлено", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, інформація про "замінування" фабрики Roshen у Києві надійшла до Голосіївського району поліції сьогодні о 14:45. Невідомий вимагав сплатити 30 тисяч доларів у криптовалюті, аби не відбувся вибух.

"Зараз вживаються заходи для встановлення особи, яка зробила хибне повідомлення про замінування. Вирішується питання про внесення факту події до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні на електронну пошту Державної служби України з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про замінування фабрики Roshen у Києві.