ua en ru

Інформаційна доктрина України набуде чинності до кінця 2015 р., - Стець

Інформаційна доктрина України набуде чинності до кінця 2015 р., - Стець Міністр інформаційної політики України Юрій Стець

МІП не відходить дорожньої карти в інформполітики України на десятирічку

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець сподівається, що інформаційна доктрина набуде чинності до кінця року. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ключовим для нас є робота експертної ради у стратегічних питаннях, розробці стратегічних документів. Мова йде про доктрину інформаційної політики України, мова йде про концепцію інформаційної безпеки України, а також державну програму інформаційного простору України. Мова йде про документ, який вже зараз розробляє експертна рада, і зазначу, що це така дорожня карта України в інформаційній політиці на наступні 10 років... Наголошую, що ми не відходимо від цієї дорожньої карти, і наприкінці травня місяця ці документи будуть представлені суспільству, журналістам. Сподіваюся, що ми зможемо об'їхати всі регіони України і обговорити під час круглих столів ці документи для того, щоб у вересні український парламент, Кабінет міністрів України, РНБО могли розглянути ці документи на своїх засіданнях і до кінця року ці документи стали офіційними документами, які впроваджуватимуться протягом наступних 10 років", - заявив Стець.

Нагадаємо, раніше глава Мінінформації Стець пройшов люстрацію.