ua en ru

В індонезійському аеропорту пасажирський Boeing зіткнувся в вантажівкою

В індонезійському аеропорту пасажирський Boeing зіткнувся в вантажівкою Фото: літак після зіткнення (twitter.com/GerryS)

У момент інциденту на борту літака перебувало 163 пасажири

В аеропорту індонезійського міста Медан пасажирський Boeing зіткнувся з вантажівкою. Про це повідомляє The Straits Times.

За даними видання, інцидент стався близько 9:00 за місцевим часом 23 грудня. В аварію з вантажівкою потрапив літак сінгапурської авіакомпанії SilkAir, який готувався до зльоту. З Медана пасажирський Boeing повинен був піти в Сінгапур, однак через те, що сталося, за даними місцевого видання, цей рейс було затримано більш ніж на 12 годин. Решта деталей і причини інциденту не уточнюються.

Водночас один із очевидців події, користувач Twitter під ніком Джеррі Соятман, опублікував на своїй сторінці в мікроблозі фотографію, на якій на корпусі літака помітна вм'ятина.

"Я чув, що Boeing авіакомпанії SilkAir зіткнувся з наземним транспортним засобом, перебуваючи на стоянці в аеропорту Медана", - написав Сойятман.

За словами офіційного представника аеропорту Вісни Сітіантно, в момент інциденту на борту літака перебувало 163 пасажири, проте в результаті події ніхто з них не постраждав.

Як відзначає видання, літак згодом було відправлено на ремонт, пасажирів висадили, пізніше за ними прислали резервний борт. Причини того, що сталося зараз з'ясовуються. Зокрема, розглядаються версії як про технічні неполадки, так і про людський фактор.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту "Бориспіль" літак білоруської авіакомпанії "Бєлавіа" зійшов зі злітної смуги.