ua en ru

В Індонезії після землетрусу зафіксували 170 афтершоків

В Індонезії після землетрусу зафіксували 170 афтершоків Фото: наслідки землетрусу в Індонезії (twitter.com/lightodes)

Рятувальні операції на Сулавесі тривають

Після землетрусу в Індонезії на острові Сулавесі зафіксували 170 повторних підземних поштовхів. Про це у Twitter повідомив представник місцевого Агентства з запобіганню стихійних лих Сутопо Нугрохо.

Крім того, за його словами, у постраждалих від землетрусу містах Палу і Дунгала досі немає електрики, також не вистачає палива. Він також уточнив, що в одному з населених пунктів через землетрусу обрушився готель, під уламками якого знаходяться 50 осіб.

Нагадаємо, за останніми даними, в результаті землетрусу в Індонезії загинули не менше 420 осіб. Землетрус стався 28 вересня після цунамі, магнітуда склала 7,5. На Сулавесі зруйновані тисячі житлових будинків, лікарень, готелів та інших будівель. Всі загиблі були жителями міста Палу. Також надходять повідомлення про збитки від стихії з інших міст, але про жертви не повідомлялося.

Напередодні РБК-Україна повідомляло, що Міністерство закордонних справ перевіряє, чи є українці серед постраждалих і загиблих в результаті землетрусу і цунамі в Індонезії.