ua en ru

Іміджева кампанія України дозволить збільшити обсяг інвестицій до 72 млрд дол., - Каськів

Іміждева компанія дозволить збільшити обсяг інвестицій в українську економіку до 72 млрд дол. Про це під час прес-конференції повідомив глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз точиться багато розмов про українські проблеми, але світ мало проінформований про наші ключеві інвестиційні переваги, тому заходи спрямовані на посилення інвестиційного іміджу України є складовою майбутньої інвестиційної реформи. Ми очікуємо, що поряд з реалізацією національних проектів, запуском єдиного інвестиційного вікна та біржі інвестиційних проектів якісна іміждева компанія дозволить суттєво покращити інвестиційні рейтинги України вже у 2013 р. та досягнути поставленої мети - збільшити об'єм інвестицій до 72 млрд дол.", - заявив Каськів.
Крім того, він анонсував започаткування щорічного інвестиційного форуму високого рівня за участю лідерів держав, керівників урядів та провідних світових компаній, що буде традиційно відбуватися у серединні червня кожного року.
Ініціатива розпочнеться цього року міжнародною інвестиційною конференцією, що розпочнеться 9 грудня.