ua en ru

В Іллічівську транслюється телеканал "Новоросія", - нардеп

В Іллічівську транслюється телеканал "Новоросія", - нардеп Фото: Ігор Мосійчук

Місцеві активісти провели перевірку даного факту

У місті Іллічівськ (Одеська область) транслюється телеканал "Новоросія". Про це у своєму Facebook написав народний депутат України, перший заступник голови комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ігор Мосійчук.

"У п'ятницю на мій телефон пролунав дзвінок від жителя Іллічівська, який повідомив, що в кабельній мережі міста транслюється телеканал "Новоросія". Я відразу не повірив. Подумав, що це фейк, провокація, але все-таки вирішив перевірити. Учора громадські активісти з Іллічівська повідомили мені результати перевірки. Дійсно "Іллічівське кабельне телебачення", директор Володимир Яворський, транслювало, а іноді і зараз включає в своїй мережі сепаратистський телеканал "Новоросія", - написав він.

Народний депутат зазначив, що у зв'язку з цим офіційно звернувся до голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі і керівника регіонального управління Служби безпеки України з вимогою негайно припинити трансляцію телеканалу "Новоросія" в кабельних мережах міста та покарати винних у пропаганді сепаратизму.

Те, що відбувається в місті Ілічовські Одеської області як на мене виходить за межі здорового глузду. Куди дивиться влад...

Posted by Ігор Мосійчук on 7 червня 2015 р.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що ніхто не завадить новому голові Одеської ОДА Міхеїлу Саакашвілі навести порядок в цьому регіоні.