ua en ru

Ігуаїн має намір подати в суд на "Наполі"

Ігуаїн має намір подати в суд на "Наполі" Фото: Гонсало Ігуаїн

Форвард збирається судитися з колишнім клубом

Нападник "Ювентуса" Гонсало Ігуаїн збирається звернутися до арбітражного суду щодо спору з "Наполі" щодо належних йому грошей. Про це повідомляє Gazzetta dello Sport.

Гонсало зустрічався з президентом "партенопеї" Ауреліо Де Лаурентісом і вимагав виплатити йому 600 тисяч євро за використання його іміджевих прав за останні кілька років. Форвард подасть на "Наполі" в суд, якщо форвару не вдасться домогтися виплати шляхом переговорів з керівництвом клубу.

Аргентинський форвард виступав у складі Партенопейцев в минулому сезоні, однак був проданий за 90 млн євро і став найдорожчою продажем в історії неаполітанського клубу.

Напередодні гол Ігуаїна в матчі півфіналу Кубка Італії проти "Наполі" вивів "Ювентус" у фінал. У нинішньому сезоні на рахунку Ігуаїна 19 голів в 30 матчах Серії А.

Нагадаємо, львівські "Карпати" виграли позов проти Федерації футболу України (ФФУ). Суд визнав незаконним рішення Палати суперечок ФФУ про виплату клубом компенсації колишньому гравцеві команди Володимиру Гудимі.Суд визнав незаконним рішення Палати суперечок ФФУ про виплату клубом компенсації колишньому гравцеві команди Володимиру Гудимі.