ua en ru

Гравців Саудівської Аравії покарають за поразку в матчі-відкритті ЧС-2018

Гравців Саудівської Аравії покарають за поразку в матчі-відкритті ЧС-2018 Фото: гравці збірної Саудівської Аравії (twitter.com/saudiFF)

Керівництво не очікувало від своїх гравців поразки з великим рахунком

Голова Федерації футболу Саудівської Аравії Адель Іззат заявив, що деякі гравці національної збірної будуть покарані за незадовільний результат в першому матчі чемпіонату світу-2018 проти команди Росії. Про це повідомляє видання Al Youm Al Sabaa.

"Ми дуже засмучені поразкою. Це абсолютно незадовільний результат, оскільки він не відображає рівня нашої підготовки. Кілька гравців отримають стягнення - воротар Абдаллах аль-Майюф, нападник Мохаммад ас-Сахлаві і захисник Умар Хавсаві", - сказав глава.

Глава комітету зі спорту Саудівської Аравії Турки Аль аш-Шейх також розкритикував гравців національної команди.

"Гравці очорнили моє обличчя, я зазнав повного провалу. І це потенціал гравців, для підготовки яких ми уклали контракт з кращою командою тренерів? На жаль, це все, на що виявилося здатне це покоління", - сказав він у відеозверненні.

Самі ж футболісти Саудівської Аравії вибачилася перед уболівальниками за поразку від Росії.

"Гравці національної команди вибачаються перед саудівським народом після поразки в першому матчі на чемпіонаті світу. Вони пройшли через багато, все можливо в футболі. Гравці сповнені рішучості змінити картину в наступному матчі", - йдеться в повідомленні на сайті футбольної федерації.

Матч відкриття чемпіонату світу-2018 між збірними Саудівської Аравії і Росії завершився перемогою останніх з рахунком 5:0.

Наступний поєдинок збірна Саудівської Аравії проведе 20 червня проти Уругваю.