ua en ru

Гравець "Динамо" Рибалка зацікавив турецький "Трабзонспор"

Гравець "Динамо" Рибалка зацікавив турецький "Трабзонспор" Фото: Сергій Рибалка (FC Dynamo Kyiv)

Але трансфер під великим сумнівом через фінансові запитів київського клубу

Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Сергій Рибалка потрапив в сферу інтересів турецького "Трабзонспора". Про це повідомляє видання Fanatik.

Турки вивчають можливість здійснення переходу гравця, але офіційного запиту поки не робили. Видання відзначає, що даний трансфер під великим сумнівом через фінансові запитів київського клубу.

Раніше повідомлялося, що "Трабзонспор" цікавиться захисником киян Євгеном Хачеріді і форвардом "Карабюкспором" Євгеном Селезньовим.

У сезоні 2016/17 чемпіонату України 27-річний півзахисник провів 34 матчі, в яких забив один м'яч і віддав одну гольову передачу.

Нагадаємо, півзахисник київського "Динамо" і збірної України Сергій Сидорчук раніше всіх збірників приступив до тренувань. Днями до своїх партнерів можуть приєднатися Віктор Циганков та Володимир Шепелєв. А вже 26 червня, в день вильоту команди на збір в Австрію, в розташування колективу прибудуть і інші футболісти збірної України. Це Андрій Ярмоленко, Артем Бесєдін та Микола Морозюк.