ua en ru

Гральні зони у Криму та Карпатах можна буде розміщувати у три- та чотирьохзіркових готелях, - Держкомпідприємництва

Гральні зони у Криму та Карпатах планується дозволити розміщувати у три- та чотирьохзіркових готелях. Про це заявив під час засідання уряду голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми визначили (гральні зони). Це п'ятизіркові готелі, а в Криму, а також в кількох містах Карпат, Прикарпаття, буде також дозволено три і чотири зірки. Це розвиток туристичних зон, для того, щоб дати можливість продовжити сезон туризму", - сказав М.Бродський.

Він також повідомив, що буде посилено відповідальність щодо так званих інтерактивних клубів.

"Ми заборонимо це все ... Люди до 21 року не зможуть зайти (до гральних закладів), все буде цивілізовано", - відзначив голова Держкомпідприємництва.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков доручив Держкомпідприємництва допрацювати законопроект про азартні ігри до 20 вересня 2010 р. Проектом закону обмежено території, де можуть проводитися азартні ігри, - це п'ятизіркові готелі з кількістю номерів не менше 60, а також три- і чотирьохзіркові готелі в АР Крим (окрім Сімферополя), в містах-курортах. Розміщення гральних закладів на інших територіях заборонено.

Вартість ліцензії на організацію і проведення азартних ігор у казино встановлюється у розмірі 5 млн дол. на 7 років із можливістю поетапної виплати.