ua en ru

ІДІЛ опублікувала плакати з погрозами на адресу двох відомих футболістів

ІДІЛ опублікувала плакати з погрозами на адресу двох відомих футболістів Фото: бойовики ІДІЛ (скріншот відео Al Joumhouria)

Терористи виступили з погрозами Мессі та Неймару

Терористична організація "Ісламська держава" опублікувала плакати з погрозами футболістам "Барселони" і ПСЖ Ліонелю Мессі та Неймару, пише іспанське видання AS.

Повідомляється, що терористи випустили плакат, на якому зображені Мессі та Неймар у помаранчевих комбінезонах. Зазначимо, саме в такі комбінезони терористи зазвичай одягають своїх жертв перед стратою. Крім того, на плакаті є напис "Ви ніколи не будете в безпеці, поки ми живемо в мусульманських країнах".

Зазначимо, аргентинський футболіст Ліонель Месії за останній час вже вдруге був оголошений метою ІДІЛ. Раніше його зображали на постерах за ґратами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ІДІЛ погрожує терактами на футбольному ЧС-2018 в Росії. Зокрема, пропагандисти опублікували постер із зображенням джихадиста з автоматом і бомбою на тлі футбольного стадіону і логотипу ЧС-2018. Зазначимо, турнір буде проходити в 11 містах Росії з 14 червня по 15 липня 2018 року, а фінал відбудеться на стадіоні "Лужники" в Москві.