ua en ru

ІД взяла на себе відповідальність за вибух у Багдаді

ІД взяла на себе відповідальність за вибух у Багдаді Фото: вибух у Багдаді (twitter.com imax111)

Вибух стався вранці, 28 серпня, на оптовому ринку

Терористична організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за вибух в східному Багдаді. Про це повідомляє Iraqinews.

В заяві, поширеній на платформах соціальних мереж, войовнича група заявила, що вибух був викликаний замінованим транспортним засобом на ринку Джаміла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок вранці, 28 серпня, на ринку в східному Багдаді вибухнув вантажівку з вибухівкою, в результаті якого загинули дев'ять осіб.

Так, один з поліцейських на умовах анонімності розповів, що вантажівка з вибухівкою вибухнув на оптовому ринку. В результаті вибуху були поранені 25 осіб.

Раніше в столиці Іраку, Багдаді, вибухнули два замінованих автомобілі, в результаті чого загинули п'ятеро людей, ще шестеро отримали поранення. Так, перший вибух прогримів на південному заході Багдада. В результаті інциденту загинули три людини, п'ятеро отримали поранення. Незабаром після цього в районі Абу Дашир вибухнув ще один автомобіль. За попередніми даними, дві людини загинули і одна постраждала.