ua en ru

ІД взяла на себе відповідальність за теракт в Ірані

ІД взяла на себе відповідальність за теракт в Ірані Фото: місце теракту в Ірані (twitter.com/JZarif)

Кількість жертв зросла до 29

Терористичне угруповання "Ісламська держава" (ІД) взяло на себе відповідальність за напад на учасників військового параду в іранському місті Ахваз. Про це повідомляє DW.

Повідомляється, що сьогодні, 22 вересня, ІД взяло на себе відповідальність за напад на військовому параді в Ірані. У відповідь на це, іранський президент Хасан Роухані наказав службам безпеки ідентифікувати відповідальних за атаку.

За даними державного телебачення Ірану, кількість жертв внаслідок теракту на військовому параді в Ахвазі на заході Ірану зросла до 29 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок терористичної атаки на військовому параді на заході Ірану загинули 24 людини та щонайменше 60 присутніх на параді отримали поранення.

Крім того, в Інтернеті з'явилося відео з військового параду в Ахвазі на півночі Ірану, де сьогодні стався терористичний акт.

Нагадаємо, РБК-Україна повідомляли, що в Ахвазі невідомі відкрили стрілянину на військовому параді, в результаті чого вісім осіб загинули. Спочатку місцеві ЗМІ стверджували, що стрілянину відкрили невідомі у камуфляжній формі, які стояли на трибуні.