ua en ru

В Єрусалимі відбулися зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією, - AFP

В Єрусалимі відбулися зіткнення між палестинцями та ізраїльською поліцією, - AFP Фото: поліція Ізраїлю (facebook.com/israelpolice)

Правоохоронці застосували сльозогінний газ і гумові кийки до паломників

В Єрусалимі відбулися зіткнення між палестинцями та поліцією Ізраїлю. До цього повідомлялося, що палестинські віряни відновили паломництво на Храмовій горі у Єрусалимі, передає AFP.

При цьому видання Al Jazeera повідомляє, що правоохоронці застосували сльозогінний газ і гумові кийки до паломників. Внаслідок зіткнень постраждали щонайменше 10 людей.

Нагадаємо, в Єрусалимі, в кварталі Тур, відбулися зіткнення між палестинцями та поліцією Ізраїлю, у результаті чого загинули 3 людини. "Число палестинців, убитих сьогодні в Єрусалимі досягло трьох осіб. У лікарні аль-Макасід в окупованому Східному Єрусалимі повідомили про загибель 17-річного палестинця, важко пораненого в ході сутички з ізраїльською поліцією в кварталі Тур", - повідомляло "Агентство Анадолу".

Відзначалося, що протистояння між палестинцями та ізраїльськими поліцейськими відбулося після п'ятничної молитви в різних районах міста.