ua en ru

В Єрусалимі стався теракт, є поранені

В Єрусалимі стався теракт, є поранені Фото: поліція Єрусалиму (twitter.com/IL_police)

Терористи ліквідовані

В Єрусалимі (Ізраїль) стався теракт, в результаті якого вогнепальні поранення отримали три людини. Про це повідомляє видання NEWSru.co.il.

"Три людини отримали вогнепальні поранення в результаті нападу терористів на території Храмової гори в районі Левових воріт в старому місті Єрусалиму", - йдеться в повідомленні.

За даними місцевої поліції, три терориста відкрили вогонь по правоохоронцям на Храмовій горі, а потім намагалися сховатися в одній з мечетей.

Наголошується, що на даний момент терористи ліквідовані, постраждалі в ході атаки - госпіталізовані. У терористів при собі було 2 автомата "Карл Густав" і пістолет.

Видання також зазначає, що за даними служби швидкої медичної допомоги МАДА, двоє поранених перебувають у критичному стані, ще один чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Туреччині, в результаті спільної операції сил безпеки і турецької розвідки, заарештували щонайменше 44 людини, підозрюваних у скоєнні двох терактів у Стамбулі в 2016 році, серед них двоє організаторів.