ua en ru

Ідеальний мікроклімат: рейтинг найпопулярніших кондиціонерів в "Алло"

Ідеальний мікроклімат: рейтинг найпопулярніших кондиціонерів в "Алло"

Тими, хто купує кондиціонери, рухають можливості охолодження і іонізації повітря, стиль і безшумна робота пристрою. У шорт-лист найпопулярніших кондиціонерів увійшли моделі Supra, Panasonic, Beko, Mitsushito і Idea бюджетного та середнього цінового сегмента.

Відкриває список спліт-система інверторного типу - Supra SA18GBDC. Система захисту від обмерзання, Hidden-дисплей, вражаючі функціональні можливості - пристрій вигідно виділяється на тлі конкурентів. Кондиціонер підтримує комфортну температуру в приміщенні площею до 50 м2, а зручний пульт управління з функцією "I feel" дозволяє програмувати роботу апарату в будь-якій точці квартири.

Другий рядок рейтингу займає настінний інверторний кондиціонер Panasonic CS/CU-HZ 9RKE-1. Пристрій ефективно працює на охолодження та обігрів. Інтелектуальна технологія ECONAVI з п'ятьма функціями енергозбереження автоматично налаштовує роботу агрегату, аналізуючи рівень активності людей у приміщенні. Серед функціональних можливостей агрегату - захист від замерзання.

Кондиціонер Beko BXA 091 володіє досить компактними розмірами і стильним дизайном. Серед переваг цієї моделі - можливість охолоджувати і обігрівати приміщення до 25 м2. Крім того, пристрою присвоєно антибактеріальний фільтр, який знищує алергени, роблячи повітря чистим, свіжим і безпечним. Рівень шуму досягає 40 дБ.

На четвертому місці - кондиціонер Mitsushito SMK/SMC35LG. Режими "Обігрів", "Осушення" і "Вентиляція" - все, що необхідно для максимального контролю над рівнем вологості і свіжості повітря, яким ви дихаєте.

Рейтинг замикає модель Idea ISR-07HR-PA7-N1 ION - настінна спліт-система, що володіє всіма необхідними властивостями для забезпечення і підтримки комфортного мікроклімату в квартирі. Кондиціонер здатний охолоджувати і обігрівати приміщення площею до 20 м2. Система самодіагностики і самоочищення, управління через Wi-Fi (опціонально) - пристрій забезпечує максимальну зручність управління.