ua en ru

І.Васюник: Встановлення першої з 80 колон, які утримуватимуть конструкцію покриття над трибунами стадіону НСК «Олімпійський», призначене на 9 березня.

Встановлення першої з 80 колон, які утримуватимуть конструкцію покриття над трибунами стадіону НСК «Олімпійський», призначене на 9 березня. Про це сьогодні заявив перший віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник, передає кореспондент РБК-Україна.

Він зазначив, що планується в день монтувати по одній такій колоні. «До цього часу в Україні таких робіт ще не велося. Сформована команда в тому числі із залученням спеціалістів з Академії наук України. Загалом до виконання робіт з виготовлення та монтажу покриття залучені 33 українські підрядники та шість іноземних фірм. Монтаж буде здійснюватись під контролем вітчизняних та іноземних фахівців», - сказав він.

Він зазначив, зараз роботи на об'єкті відбуваються цілодобово в три зміни із залученням близько 1 тис. 400 осіб. За його словами, з настанням весни їхня кількість буде більше до 1 тис. 800 осіб.