ua en ru

І.Васюник: Будівельні роботи на стадіоні у Львові відновляться 25 лютого.

Віце-прем'єр України Іван Васюник заявив, що з 25 лютого планується відновити повномасштабні роботи на стадіоні у Львові. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції у Кабміні України, передає кореспондент РБК-Україна. За його словами, у найближчі декілька місяців львівській стадіон "буде виведений з критичної зони ризику і це означатиме, що він повністю буде зданий до липня 2011 р., як це передбачалося графіком".

Також І.Васюник заявив, що всі конфліктні питання між замовником та генпідрядником будівництва львівського стадіону вирішені. "За інформацією від замовника, яким є Львівська міська рада, а також генпідрядника, всі конфліктні питання у відносинах між цими двома структурами зняті на сьогодні", - зазначив він.
І.Васюник наголосив, що уряд доручив Міністерству у справах сім'ї, молоді і спорту і Львівській ОДА проводити постійний моніторинг будівництва стадіону. 26 лютого у Львові буде проведено засідання міжвідомчої робочої групи з будівництва львівського стадіону. "Я переконаний, що вже на етапі до 30 березня обсяг проведених робіт на об'єкті буде такий, що ми можемо говорити з УЄФА про зменшення зони ризику на цьому стадіоні", - сказав він.
Нагадаємо, 23 лютого заступник гендиректора генерального підрядника компанії "Азовінтекс", заявив про зупинку будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові.
"Ми повністю зупинилися, через відсутність узгодженого проекту", - сказав він. За його словами, зараз готовність чаші стадіону складає 15-18%.
Нагадаємо, вартість будівництва стадіону оцінюється в 609,582 млн грн.