ua en ru

І.Пугачов затверджений загальними зборами акціонерів головою правління НАСК "Оранта".

Загальні збори акціонерів НАСК "Оранта", які відбулись 10 серпня 2010 р., затвердили на посаді голови правління НАСК "Оранта" І.Пугачова (виконуючий обов'язки голови правління НАСК "Оранта" з 1 грудня 2009 р.). Про це повідомляє прес-служба страхової компанії.
Також, рішенням акціонерів були затверджені на посадах заступників голови правління НАСК "Оранта" раніше обіймали посади виконуючих обов'язки заступників голови С. Михайленко, Л. Іванина, В. Коломоєць. В. Грищенко переобраний на посаді заступника голови правління.
На загальних зборах акціонерів 10 серпня 2010 р. був прийнятий статут компанії в новій редакції. Також було прийнято рішення про переведення випуску акцій з документарної в бездокументарну форму (дематеріалізацію акцій товариства).
На зборах акціонери також прийняли ряд рішень, що стосуються діяльності наглядової ради НАСК "Оранта". Власники компанії задовольнили прохання заступника голови наглядової ради НАСК "Оранта" Сергія Сулімова (генеральний директор компанії Clever Management, що управляє активами Миколи Лагуна), члена наглядової ради НАСК "Оранта" Олени Попової (голова ради директорів Дельта Банку) та кандидата у члени наглядової ради НАСК "Оранта" Валентина Засухи, відкликавши їх зі складу наглядової ради компанії.
Членами наглядової ради НАСК "Оранта" і кандидатом у члени наглядової ради НАСК "Оранта" були призначені Андрій Дудник (представник компанії Беквуд Холдінгс Лімітед), Віктор Мохортов (представник компанії Леоберг Холдінгс Лімітед) та Ігор Юрченко (акціонер компанії) відповідно. А.Дудник також був обраний заступником голови наглядової ради компанії.