ua en ru

В. о. прем'єр-міністра Вірменії відмовився зустрічатися з лідером опозиції Пашиняном

В. о. прем'єр-міністра Вірменії відмовився зустрічатися з лідером опозиції Пашиняном Фото: Нікол Пашинян і Карен Карапетян (колаж РБК-України)

Карапетян вважає такі "переговори" безперспективними

Виконуючий обов'язки прем'єр-міністра Вірменії Карен Карапетян відмовився зустрінеться з лідером опозиції Николом Пашиняном. Про це йдеться в заяві, поширеній 27 квітня прес-секретарем голови вірменського уряду, передають "Новини Вірменії".

"Чергове запрошення Нікола Пашиняна практично не відрізняється від попереднього, крім того, що на цей раз він не диктує, з ким потрібно прийти на переговори. Відповідь Карена Карапетяна той же, що і минулого разу. Переговори, на яких диктує порядку виключно одна сторона, а інша не може її уявити, не можуть вважатися переговорами", - йдеться в повідомленні.

Карапетян також заявив, що залишається при думці, що проведення переговорів у присутності представників ЗМІ вже має на увазі, що мета полягає в тому, щоб не зафіксувати якийсь результат. Тому тимчасовий глава уряду не бачить перспективи у таких зустрічах і переговорах, і радить опозиційному політику зустрітися з главою держави для обговорення ситуації в країні та варіантів вирішення конфлікту.

Нагадаємо, президент Вірменії Армен Саргсян припустив, що парламент може призначити нові вибори.