ua en ru

В.о. мера Миколаєва закликав зберегти цілісність України

Секретар Миколаївської міської ради Юрій Гранатуров закликав жителів Миколаєва зберегти цілісність країни.

Секретар Миколаївської міської ради Юрій Гранатуров закликав жителів Миколаєва зберегти цілісність країни. Про це йдеться у зверненні Гранатурова до жителів Миколаєва, текст якого розповсюдила прес-служба міськради.

"У нас ніколи не було проблем з мовою. Ми розмовляємо українською мовою. Наші діти знають українську мову. Ми знаємо українську мову. Ми знаємо англійську. Наші діти сидять за однією партою. Нам нічого ділити! Слід тільки примножувати!" - заявляє Гранатуров.

На його думку, перш за все, жителі Миколаєва мають поважати свій державний прапор.

"Саме під цим прапором стояли наші олімпійці і звучав гімн України, коли наші біатлоністи завоювали медалі. І Ольга Харлан - слава нашої країни і нашого міста - саме під цим прапором показала всьому світу високий рівень спорту в Україні. Під нашим прапором зараз ми розвиваємо країну", - зазначив він.

"І нехай ми різні. На заході і на сході, на півдні і на півночі країни. Але держава у нас - одна! Державний прапор - один! І всі ми - українці! Ми не хочемо розколу країни. Не хочемо, щоб хтось командував нею, встановлював свої порядки. Ми, українці, прагнемо миру та розвитку, світлого майбутнього для наших дітей. Прошу всіх городян: поверніть свої думки до того, що ми всі - сусіди, брати, друзі, українці!" - резюмував Гранатуров.