ua en ru

Госпсуд Києва остаточно відхилив позов ТЦІ щодо тендеру на перенесення номерів

Госпсуд Києва остаточно відхилив позов ТЦІ щодо тендеру на перенесення номерів Фото: послуга перенесення телефонних номерів в Україні відкладається

Про це сьогодні повідомили у прес-службі УДЦР

Господарський суд міста Києва в понеділок 28 березня, розглянувши по суті позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Технічний Центр Інтернет" (ТЦІ) про визнання недійсними результатів процедури відкритих торгів, проведених відповідно до оголошення про проведення відкритих торгів №227811, у справі № 910/460/16 відмовив у задоволенні позовних вимог повністю. Про це сьогодні повідомили у прес-службі УДЦР.

Як зазначив голова комітету з конкурсних торгів держпідприємства Вадим Гулько, суду зміг досконало розібратися в суті цієї справи і ухвалив зважене рішення.

"На відміну від іншого органу оскарження, який днями розглядав аналогічний питання і ухвалив протилежне рішення, суддя Господарського суду міста Києва зміг докопатися до суті питання. Про це свідчить сьогоднішнє рішення суду, яке доводить той факт, що всі рішення, прийняті тендерним комітетом УДЦР під час закупівлі послуги MNP, спиралися виключно на вимоги законодавства щодо державних закупівель", - сказав Гулько.

Вадим Гулько: «На відміну від іншого органу оскарження, який днями розглядав аналогічне питання і ухвалив прямо протилеж...

Опубліковано УДЦР 28 березень 2016 р.

Нагадаємо, 18 березня 2016 року АМКУ скасував усі результати щодо тендеру на перенесення номерів в Україні, зобов'язавши ДП "Український держцентр радіочастот" (УДЦР) скасувати всі рішення, прийняті після розкриття пропозицій щодо участі в конкурсі на розробку і впровадження системи перенесення номерів (Mobile Number Portability, послуга MNP).

Місяцем раніше Госпсуд Києва вже відмовляв компанії "Технічний Центр Інтернет" (ТЦІ) у забезпеченні позову до УДЦР про визнання недійсними результатів торгів на закупівлю послуги MNP.