ua en ru

Хотілося перед Лігою Чемпіонів провести більш серйозний матч, - Мірча Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував розгромну перемогу своєї команди в першому матчі 1/8 Кубка України проти "Полтави". Про це пише сайт "Шахтаря".

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував розгромну перемогу своєї команди в першому матчі 1/8 Кубка України проти "Полтави". Про це пише сайт "Шахтаря".

"Кубкова гра. Не дуже серйозно ми підійшли до першого тайму. Часто давали можливість господарям організовувати контратаки, та дуже небезпечні контратаки. Я був дуже незадоволений в перерві, висловив претензії. І у другому таймі на поле вийшла зовсім інша команда: більш швидка, більш агресивна, націлена на ворота суперника. У другій половині зустрічі ми створили набагато більше моментів і, природно, реалізували. Рахунок повністю відповідає тому, що в цілому відбувалося на футбольному полі. Хотілося б перед матчем Ліги чемпіонів з "Порту" провести більш серйозний матч, ніж сьогодні. Нас чекає друга гра. Не думаю, що буде стояти питання про те, хто з цієї пари пройде далі. І в другому поєдинку, звичайно, вийдуть ті футболісти, які мають менше практики", - сказав Луческу.

"Господарі добре провели перший тайм, добре нас закривали. Хоча, напевно, був рекорд першої половини зустрічі з кутовим в нашу користь. Але ми їх не дуже добре реалізовували. І після цих кутових дозволяли організувати контратаки на свої ворота. Особливо в центральній зоні були проблеми, і суперник створив кілька гольових моментів. У другому таймі ми мали перевагу, грали дуже легко. І створили дуже багато гольових моментів", - додав румун.

Нагадаємо, після перемоги 5:1 в Полтаві "гірників" і їх суперника чекає ще один матч в кінці жовтня.