ua en ru

Хомутинника можуть зняти з посади співголови "Відродження"

Хомутинника можуть зняти з посади співголови "Відродження" Фото: Хомутинник не виконує взяті перед колегами зобов'язання

Депутати з "Відродження" не задоволені роботою Хомутинніка

Віталія Хомутинника завтра можуть зняти з посади співголови депутатської групи "Відродження" у Верховній Раді. Про це РБК-Україна повідомили два співрозмовника в цій депутатській групі.

За словами співрозмовників, депутати незадоволені тим, що Хомутинник не виконує взяті перед колегами зобов'язання. Зокрема мова йде про прийняття Радою поправки до держбюджету в частині субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів.


"Хомутинник пообіцяв нам, що ми отримаємо гроші на округи ще при голосуванні за бюджет, але минуло півроку, а цього немає", - сказав співрозмовник видання.

За його словами, імовірно, єдиним керівником групи залишиться Віктор Бондар, а функцію комунікатора з Кабміном і Адміністрацією президента візьме на себе Євген Геллер.

У свою чергу, в прес-службі "Відродження" повідомили, що кадрові перестановки в її керівництві, можливо, відбудуться до кінця нинішньої сесії, але не на цьому тижні. Зазначимо, сесія Ради закінчиться в середині липня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що партія "Відродження" та УСПП підписали Меморандум про співпрацю.