ua en ru

Холодницький заявив про наявність 40 проваджень з незаконного збагачення в роботі у САП

Холодницький заявив про наявність 40 проваджень з незаконного збагачення в роботі у САП Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Глава САП пообіцяв довести справу нардепа Дейдея до суду

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький заявив про наявність 40 проваджень про незаконне збагачення в роботі у САП. Про це повідомляє "112 Україна".

"Близько 40 проваджень з різними категоріями суб'єктів. Тому на цьому ми не зупинимося, звичайно. Справу народного депутата Євгена Дейдея ми не забудемо, ми будемо робити все, щоб довести її до логічного завершення", - заявив Холодницький.

За словами глави САП, у справі щодо згаданого нардепа остаточне рішення повинен винести суд.

"І нехай тільки суд ставить крапку. Якщо суд скаже, що прокурори, ви не праві, і це рішення суду вступить в законну силу, значить ми не праві", - резюмував Холодницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Холодницький звинувачує регламентний комітет Верховної Ради України у узурпації влади через ситуацію з народним депутатом Євгеном Дейдеем. Він запевнив, що САП обов'язково підготує та направить подання про дачу згоди на притягнення Дейдея до кримінальної відповідальності.