ua en ru

Холодницький і Ситник завтра визначать підзвітні НАБ кримінальні впровадження

Холодницький і Ситник завтра визначать підзвітні НАБ кримінальні впровадження Фото: атикоррупционный прокурор Назар Холодницький

Антикорупційний прокурор вважає найбільшим злом ту корупцію, яка призводить до ненадходжень до бюджету

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький завтра, 2 грудня 2015 року, проведе зустріч з директором Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником для визначення підзвітних НАБу кримінальних проваджень. Про це в ході брифінгу заявив Холодницький, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні у мене відбулася зустріч з директором НАБ Артемом Ситником і ми домовилися на завтра про зустріч, на якій ми вже конкретно будемо дивитися по виробництвам. Оскільки зміни до КПК вже набрали сили і нам потрібно продовжити роботу з тим виробництвам, конкретно яким я зараз сказати не можу - ми будемо дивитися і визначатися", - сказав він.

При цьому він зазначив, що найбільшим злом вважає ту корупцію, яка призводить до ненадходжень коштів до держбюджету.

"Це цілий комплекс, що ми зараз будемо дивитися в комплексі і визначатися з першими виробництвами", - додав Холодницький.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко закликав Генеральної прокуратури України передати всі справи щодо корупції в Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.