ua en ru

Холодницький розповів про свої "зв’язки" і "залежність" від Порошенка

Холодницький розповів про свої "зв’язки" і "залежність" від Порошенка Фото: Назар Холодницький каже, що не знає "чорного входу" в АП

Керівник САП стверджує, що не ходив на таємні вечері до президента

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький жодного разу не отримував від президента Петра Порошенка будь-яких вказівок щодо розслідування проваджень у САП. Про це Холодницький заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Говорити можна багато чого, це не мішки тягати", - так глава САП прокоментував запитання про "зв'язки" з главою держави та інформацію про те, що він і глава НАБУ Артем Ситник є "людьми Порошенка".

"Покажіть зв'язки і покажіть залежність... Думаю, якби ці "зв'язки" були, багатьох гучних проваджень не було б", - заявив Холодницький.

При цьому він запевнив, що Порошенко "жодного разу мені не телефонував, не було ніяких "таємних вечерь", вказівок по яких-небудь провадженнях".

"Жодного разу не був навіть виявлений інтерес, "а як там слідство проходить". Я не знаю досі, як заїжджати в Адміністрацію президента не через центральний вхід", - зізнався керівник САП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура вимагала внести в Єдиний реєстр досудових розслідувань факт купівлі народним депутатом Сергієм Лещенком своєї скандальної квартири.