ua en ru

В ході обшуку у Харківській міськраді вилучено рішення сесії і розпорядження Кернеса

В ході обшуку у Харківській міськраді вилучено рішення сесії і розпорядження Кернеса Фото: Харківська міськрада

Вилучено ряд документів, які регламентують роботу департаментів і посадові інструкції співробітників

В ході обшуку в Харківській міській раді, який вчора, 15 вересня 2016 року, провели представники Генеральної прокуратури України було вилучено ряд документів, які регламентують роботу департаментів і посадові інструкції співробітників. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської міськради.

"В Департаменті реєстрації правоохоронці вилучили реєстраційні справи, в Департаменті містобудування, архітектури та генерального плану - розпорядження міського голови, рішення сесії, посадові інструкції, містобудівні обґрунтування", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в ході обшуків у Харківській міськраді у Департаменті земельних відносин вилучили службове листування, копії рішень сесії міськради, положення про департамент, документи про кадрові зміни в департаменті, посадові інструкції, розпорядження міського голови Геннадія Кернеса, в Юридичному департаменті - положення про департамент та посадові інструкції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора ГПУ провела обшуки у готелі, в якому проживає Геннадій Кернес,а також в будівлі Харківської міськради.