ua en ru

Під час ліквідації пожежі в Кривому Розі постраждало троє рятувальників

Під час ліквідації пожежі в Кривому Розі постраждало троє рятувальників Фото: пожежа в Кривому Розі

На пожежі також постраждав родич власниці будинку, який отримав 80% опіків тіла

У Кривому Розі внаслідок пожежі в допоміжній споруді житлового сектору по вулиці Єреванській у Тернівському районі постраждало четверо людей, троє з яких - рятувальники. Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зазначено, що пожежа виникла в сараї, але вогонь перекинувся на поруч розташовані житловий будинок та літню кухню.

"Унаслідок пожежі стався вибух кисневого балону у сараї. Пожежу вогнеборцям вдалося локалізувати о 00:27, а повністю ліквідувати - о 01:41 на площі 30 кв. м. Вогнем знищено сарай та частково пошкоджено дах будинку та літньої кухні", - йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, на пожежі постраждав родич власниці будинку, чоловік 1987 року народження, отримав 80% опіків тіла та госпіталізований.

"Крім того, отримали травми і три співробітники 12 державної пожежно-рятувальної частини. Начальник караулу госпіталізований до Криворізької міської лікарні №2 у нейрохірургічне відділення з попереднім діагнозом пошкодження барабанної перетинки, старшого пожежного госпіталізовано до Криворізької міської лікарні №4 в центр зору з попереднім діагнозом опік рогівок обох очей, командир відділення з опіком шиї від госпіталізації відмовився", - доповіли у відомстві.

Наразі стан постраждалих рятувальників задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Загалом до ліквідації пожежі було залучено 10 осіб та 2 одиниці техніки ГУ ДСНС області. Причини події встановлюються правоохоронними органами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Лівобережному районі Маріуполя невідомі підпалили церкву УПЦ Київського патріархату.