ua en ru

ХМКК модернізував автопарк підприємства на суму понад 2,4 млн грн

Протягом 2014-2015 рр. Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів (ХМКК ДП) провів масштабне оновлення автопарку підприємства, а загальні витрати на закупівлю і ремонт автомобілів, а також суміжних товарів склали 2,4 млн грн. Про це повідомили в прес-службі комбінату.

Як зазначається, для виробничих потреб Хорольський МКК ДП купив вантажний автомобіль Volvo, а також придбав новий молоковоз і причіп. Крім покупок, зроблений капітальний ремонт семи цистерн.

Закупівля нової установки водопідготовки, імпортного насоса подачі води в систему водопостачання комбінату, заміна підземних трубопроводів станції підйому на пластикові в комплексі дозволили позитивно вплинути на якість продукції, знизити витрати на електроенергію, а також збільшити гарантійний термін служби водопроводу.

За даними прес-служби, протягом 9 місяців поточного року підприємство провело ряд ремонтних робіт. Зокрема, реконструйовано корпус під лабораторію та цех сухих добавок під приміщення для сушіння борошна, відремонтовані дахи головного виробничого цеху. На даний момент на Хорольському МКК ДП триває підготовка вищезазначеного приміщення до запуску нової лабораторії. У найближчих планах - ремонт головного виробничого корпусу.

Відзначається, що Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів заснований в 1972 році. Він є єдиним виробником дитячих сухих сумішей на території України. Виробництво продукції Хорольського МКК ДП розміщене в екологічно чистому районі Полтавської області, оснащене технологічним устаткуванням провідних європейських фірм-виробників. Ретельний контроль за якістю продукції виконується на кожному етапі виробництва, відповідає міжнародним стандартам ISO 9001:2009 та НАССР. Усі товари сертифіковані у відповідності з вимогами українського законодавства.

Суміші ХМКК ДП розробляються спільно з провідними фахівцями в області дієтології та молочного виробництва. Продукти схвалено Українським НДІ харчування та Інститутом педіатрії, акушерства та гінекології АМН України.

За даними прес-служби, лідерами по реалізації ХМКК ДП в 2014-2015 рр. залишаються сухі дитячі суміші і дитяча питна вода.