ua en ru

У Хмельницькій області на хабарі в 4,5 тис. долларів затримали заступника директора медичного коледжу

У Хмельницькій області на хабарі в 4,5 тис. долларів затримали заступника директора медичного коледжу Фото: хабар (twitter.com/nab_ukr)

Заступник директора вимагала хабар за позитивну здачу двома абітурієнтами вступних іспитів

У Хмельницькій області працівниками прокуратури спільно з іншими уповноваженими на боротьбу з корупцією органами викрито заступник директора Хмельницького базового медичного коледжу, яка вимагала та отримала 4,5 тис. доларів неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Повідомляється, що в результаті проведення негласних слідчих дій задокументований факт вимагання та одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення екзаменаційно-приймальною комісією навчального закладу.

"Заступник директора Хмельницького базового медичного коледжу вимагала хабар у сумі 4,5 тис. доларів за позитивну здачу двома абітурієнтами вступних іспитів і зарахування їх в число студентів навчального закладу", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що правопорушницю затримали при отриманні обумовленої суми неправомірної вигоди, а отримані кошти вилучено.

За даним фактом здійснюється досудове розслідування за ч. 3 ст.369-2 (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу України.

altaltalt

Фото: у Хмельницькій області на хабарі затримали заступника директора медичного коледжу (http://www.gp.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області на хабарі затримали начальника пожежної частини.