ua en ru

У Хмельницькій області на хабарі затримали гендиректора одного з підприємств

У Хмельницькій області на хабарі затримали гендиректора одного з підприємств Фото: ГПУ (screenshot(google-maps))

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання особі запобіжного заходу

У Хмельницькій області на хабарі в розмірі 80 тис. гривень затримали гендиректора одного з підприємств. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"Правоохоронцями Хмельниччини викрито гендиректора акціонерного товариства, який вимагав та одержав від представника іншої юридичної особи 80 тис. гривень. Після одержання обумовленої суми правопорушника викрито, а неправомірно одержані кошти, заховані зловмисником у спеціальному сховищі в підлозі робочого кабінету, вилучено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисника було затримано сьогодні, 13 червня 2017 року. Посадовець вимагав і одержав неправомірну вигоду від представника приватного підприємства за погодження технічної документації щодо місця врізки в існуючий водопровід для подальшого будівництва сміттєпереробного заводу.

За вказаним фактом здійснюється досудове розслідування за ч. 4 ст. 368-3 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, поєднаного з вимаганням такої вигоди).

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання особі запобіжного заходу.

ХАБАРНИКИ ВІВТОРКА Правоохоронцями Хмельниччини викрито генерального директора акціонерного товариства, який вимагав та...

Опубліковано Ларисою Сарган 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ проводить обшук в будівлі "Укрзалізниці".