ua en ru

У Хмельницькій області затримали на хабарі посадовця міграційної служби

У Хмельницькій області затримали на хабарі посадовця міграційної служби Фото: затримали на хабарі

За гроші він пообіцяв сприяти оформленню паспортних документів для чотирьох громадян України

Прокуратурою на хабарі викрито та затримано посадовця управління Державної міграційної служби України у Хмельницькій області, який вимагав гроші за оформлення біометричних паспортів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

"Викрито факт вимагання та одержання 1,2 тис. доларів та 8 тис. гривень неправомірної вигоди начальником відділу управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області за сприяння у прискореному оформленні та видачі закордонних біометричних паспортів громадянина України для виїзду за кордон", - йдеться у повідомленні.

У Хмельницькій області затримали на хабарі посадовця міграційної службиУ Хмельницькій області затримали на хабарі посадовця міграційної службиУ Хмельницькій області затримали на хабарі посадовця міграційної служби

Зазначається, що загалом слідчими Національної поліції в області задокументовано факт вимагання та одержання особою частини неправомірної вигоди у сумі 900 доларів та 6 тис. Гривень. Ще 300 доларів США та 2 тис. гривень посадовець отримав напередодні.

"Загалом за цю суму він пообіцяв сприяти оформленню паспортних документів для чотирьох громадян України", - повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, 24 листопада 2017 року в Одеській області Служба безпеки України (СБУ) викрила на хабарі чиновників районного відділення поліції.