ua en ru

У Хмельницькій області відомого волонтера знайшли повішеним

У Хмельницькій області відомого волонтера знайшли повішеним Фото: волонтер Володимир Витишин

Волонтер перебував в епіцентрі бойових дій на Донбасі, вивозив поранених з Донецького аеропорту

У Хмельницькій області знайдений мертвим 27-річний волонтер, голова обласного благодійного фонду "Центр "Добриня" Володимир Витишин. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Хмельницькій області.


"Тіло 27-річного чоловіка, який покінчив життя самогубством, повісившись на дереві, знайшли 21 серпня близько 19.00 години на подвір'ї його домогосподарства у Хмельницькому районі. Під час поверхневого огляду видимих ознак насильницької смерті виявлено не було", - йдеться в повідомленні.

Перед тим, як вчинити самогубство, він залишив передсмертну записку.

"Вовка готувався до дня народження, і ніяких думок на сумбур або негатив у нього не виникало. Принаймні їх не помітив ніхто з тих спільних знайомих, хто спілкувався з ним останнім часом. На передовій завжди категорично негативно відгукувався про бійців з усвідомленими самострілами", - написав волонтер Олексій Мочанов на своїй сторінці в Facebook.

Володя Витишин... Добрыня... Как же так? Сегодня утром нашли со следами удушенья на хмельницкой даче, недалеко от места ...

Опубліковано Alex Mochanov 22 серпня 2016 р.

"Володя для мене був еталоном як член команди ASAP RESCUE! Володя мало говорив, але дуже багато робив! Є розкручені імена і розпіарені у Фейсбуці, волонтерській тусовці і на фронті. Володя "Добриня" був крутіше всіх розпіарених і розкручених!", - додав знайомий Володимира Ілля Джонович Лисенко в Facebook.

ТРАУР! ПРОШУ ВСЕХ МОЛЧАТЬ СЕГОДНЯ! ПРОШУ ПРИГЛУШИТЬ МУЗЫКУ ХОТЯ БЫ НЕМНОГО! Сегодня нас покинул Володимир Витишин."ДО...

Опубліковано Ильєю Джоновичем Лысенком 22 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в районі села Чермарлык у Донецькій області в результаті обстрілу бойовиків загинув волонтер.