ua en ru

У Хмельницькій обл. чоловік намагався провезти через митницю 45 прицілів до "Градів"

У Хмельницькій обл. чоловік намагався провезти через митницю 45 прицілів до "Градів" Фото (ГПУ): у Хмельницькій обл. чоловік намагався провезти через митницю 45 прицілів до "Градів"

На чоловіка чекає суд

У Хмельницькій області чоловік намагався провезти через митницю України 45 прицілів до реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Встановлено, що ці прилади на замовлення обвинуваченого були виготовлені на території міста Хмельницького та надалі, згідно із супровідними документами, експортувалися в одну з європейських країн як комплектуючі частини для будівельної техніки.

Однак, прилади під час спроби їх вивезення у серпні минулого року на Хмельницькій митниці були вилучені співробітниками УСБУ в області", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні, яке розслідував слідчий відділ УСБУ в області, за ч.2 ст.15, ч.1 ст.333 (замах на порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експертному контролю) КК України скеровано до суду.

Нагадаємо, в Україні затримали рекордну партію героїну.