ua en ru

У Хмельницькому сталося потрійне ДТП, 8 постраждалих

У Хмельницькому сталося потрійне ДТП, 8 постраждалих Фото: ДТП (pixabay.com)

Серед постраждалих четверо дітей

У Хмельницькому сталося потрійне дорожньо-транспортна пригода, у результаті чого постраждали 8 людей, серед яких 4 дітей. Про це Facebook повідомляє прес-служба поліції області.

"37-річний водій автомобіля "Volkswagen Passat", який, за попередніми даними знаходився в стані алкогольного сп'яніння, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив бокове зіткнення з "BMW" під керуванням 34-річного місцевого жителя, після чого в'їхав в автомобіль таксі "Renault Laguna" під керуванням 21-річного хмельничанина", - йдеться в повідомленні.

Так, в результаті ДТП водій автомобіля "Renault Laguna" отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги і політравми. Його госпіталізували у важкому стані. Також важкі травми отримали 6 його пасажирів, серед яких було 4 дітей. У трьох 4-річних дівчаток діагностували політравми, забої, у одній з них - закриту черепно-мозкову травму та перелом стегна. У 6-річного хлопчика - політравма і поперечний перелом черепа. Дітей госпіталізували в реанімацію. У 36-річного чоловіка діагностували забої, закриту черепно-мозкову травму та перелом носа. У 34-річної дружини - травматичний пневмоторакс і удари.

Водій "Volkswagen Passat" теж перебуває в лікарні. У нього закрита черепно-мозкова травма, перелом надколінка правої ноги та забій грудної клітини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У Хмельницькому сталася потрійна ДТП: 8 травмованих, серед яких 4 дітей Дорожньо-транспортна пригода трапилась 12 серпн...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Хмельницькій області 14 серпня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні в Галицькому районі Івано-Франківської області автомобільної аварії постраждали шість чоловік.