ua en ru

У Хмельницькому сталася стрілянина у приміщенні розіграшу лотереї, є поранені

У Хмельницькому сталася стрілянина у приміщенні розіграшу лотереї, є поранені Фото: стрілянина в Хмельницькому (прес-служба НПУ)

Унаслідок інциденту поранення отримали 5 осіб

У Хмельницькому сьогодні, 5 листопада 2017 року, під ранок у центрі міста виник конфлікт зі стріляниною між двома групами осіб, у результаті якого у двох приміщеннях для розіграшу лотерей було зруйновано обладнання та був пошкоджений автомобіль "BMW". Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Хмельницькій області.

"У ході конфлікту його учасники застосували мисливську зброю та спецзасоби для відстрілу гумових куль, внаслідок чого п’ятеро чоловіків отримали різного роду поранення. Ніхто зі сторонніх громадян не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що патрульні поліцейські, які прибули на виклик, не дали можливості представникам конфліктуючих сторін залишити місце події. Наразі у місцях вчинення правопорушень працюють слідчо-оперативні групи.

У Хмельницькому сталася стрілянина у приміщенні розіграшу лотереї, є пораненіУ Хмельницькому сталася стрілянина у приміщенні розіграшу лотереї, є пораненіУ Хмельницькому сталася стрілянина у приміщенні розіграшу лотереї, є поранені

Фото: наслідки стрілянини в Хмельницькому (прес-служба НПУ)

Як повідомляється, за цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 4 (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) статті 296, а також за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу.

Наразі працівники поліції спільно з прокуратурою встановлюють причини конфлікту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігівській області невідомі обстріляли вантажівку.