ua en ru

Хмельницький, Іванов і Алієв продали першу чергу ТРЦ Ocean Plaza російській "ТПС Нерухомість" за 280-350 млн дол., - учасник ринку

Як стало відомо, бізнесмени Василь Хмельницький, Андрій Іванов і Вагіф Алієв продали першу чергу ТРЦ Ocean Plaza російській компанії "ТПС Нерухомість". Цей проект повинен стати найбільшим торговим центром в Києві, і, за словами учасників ринку, сума операції склала від 280 млн дол. до 350 млн дол. Про це пише "Комерсант-Україна".

Як повідомлялося на сайті торгового центру в середині липня, російська "Нерухомість ТПС" стала управляючою компанією ТРЦ Ocean Plaza. Але, за словами двох джерел, близьких до "ТПС Нерухомість" і Ukrainian Development Partners (UDP; співвласник проекту), російська компанія вже стала співвласником першої черги Ocean Plaza (165 тис. кв. м), відкриття якого заплановане на вересень. Про операцію знає і топ-менеджер однієї з девелоперських компаній - за його словами, ТРЦ оцінили більш ніж в 280 млн дол. "Сума операції точно невідома, але знаходиться в межах від 280 млн дол. до $350 млн долл.",- уточнив він.

Генеральний директор "ТПС Нерухомість" Девід Джованіс не відповідав на дзвінки. Начальник відділу маркетингу "ТПС Нерухомість Київ" Анастасія Козлова і PR-менеджер UDP Нонна Мартинова сказали, що не можуть надати оперативний коментар. У прес-службі "К.А.Н. Девелопмент" (другий співвласник Ocean Plaza) на запит не відповіли.