ua en ru

"Хмельницькгаз": за послуги доставки споживачі сплатили 62%

"Хмельницькгаз": за послуги доставки споживачі сплатили 62% Ілюстративне фото (104.ua)

Здійснити оплату можна онлайн за допомогою дистанційних сервісів 104.ua

Із введенням карантинних заходів, у Хмельницькій області критично знизився рівень розрахунків за послуги доставки газу. Водночас, багаторазово зросла важливість безвідмовної роботи всієї інфраструктури населених пунктів. Про це повідомляє прес-служба АТ "Хмельницькгаз".

Аварійно-диспетчерська служба "104", ремонтні бригади та інші експлуатаційні служби АТ "Хмельницькгаз" працюють цілодобово у надзвичайному режимі. Також дистанційно працюють Центри обслуговування клієнтів та інші служби газорозподільної компанії по всій області.

"У нинішній складній ситуації, поки споживачі залишаються вдома, ми докладаємо усіх зусиль, аби безперебійно доставляти їм газ, адже це - життєво необхідний ресурс, - зазначають в АТ "Хмельницькгаз". – Окрім того, компанія ввела мораторій на відключення споживачів від газопостачання, за виключенням випадків несанкціонованого втручання. Однак, такий критичний рівень розрахунків ставить під загрозу повноцінне функціонування підприємства та, в перш чергу, виплату заробітної плати, яка напряму залежить від оплати послуг з доставки газу".

У прес-службі зазначили, що наразі 24 години на добу 7 днів на тиждень газовики продовжують виїжджати та локалізовувати витоки газу, ремонтувати газопроводи, обслуговувати газорегуляторні пункти, які понижають та підтримують необхідний тиск в мережах, а також дистанційно надавати послуги споживачам.

"Водночас, працівники "Хмельницькгазу" дякують всім подолянам, хто знайшов можливість розрахуватися за послуги розподілу газу. Адже щоб оплатити – не потрібно виходити з дому, а здійснити оплату за допомогою зручних дистанційних сервісів 104.ua та з невеликою комісією на вибір клієнта. Сплатити можна через: Особистий кабінет на сайті 104.ua, чат-бот "7104ua" у Viber чи Telegram, мобільний додаток 104Mobile для Android, мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі нагадали, що також для споживачів АТ "Хмельницькгаз" розроблено миттєву експрес-реєстрацію, яка дозволяє за кілька хвилин автоматично зареєструвати особистий кабінет на сайті 104.ua. Для цього достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру за номером 067 01 14 104 і повідомити оператору номер особового рахунку, який зазначено у квитанції кожного клієнта або адресу. Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього.

"Тож переконливо просимо та закликаємо споживачів, які мають можливість, - сплачувати за послуги газопостачання вчасно. Адже ці кошти вкрай потрібні для забезпечення життєдіяльності компанії та, в першу чергу, оплату праці газовиків", - йдеться у повідомленні.